eTwins Reflection – eTwinning пројекат

Постављено: 20 јуна, 2023 by oskaplar Без коментара

Школске 2022/2023. године ученици 4/2 са учитељицом Горданом Јаневском, у оквиру наставних и ваннаставних предмета, организовали су веома успешно пројектне активности и успешно завршили рад у оквиру eTwinning пројекта: eTwins Reflection
eTwins Reflection је пројекат који испуњава све критеријуме на високом нивоу. Одлично је осмишљен и вешто вођен у свим својим фазама. То је одличан пример сарадње између партнера. Наставници су водили рачуна о свим битним елементима: циљу, безбедности на интернету, сарадњи, ИКТ, евалуацији. Организација и коришћење Twinspace-а је, такође, пример добре праксе. Учитељица Гордана Јаневска са ученицима је радила на свим пројектним активностима. Пројектне активности које су спроведене су: Рефлексија природе – фотографије , Игра меморије , Експерименти везани за светлост и пеламање , Мандала , Песма о пријатељству, Калеидоскоп , Мој град – рефлексија, Ноћни и дневни агамограф , Наш народни херој, Место за посету, Ремек дело уметности .
Онлине конференција реализована је 7. јуна 2023. године.
На почетку и крају пројекта извршена је евалуација помоћу упитника (учитељица, ученици и родитељи).
Учитељица Гордана Јаневска је поносна на своје дивне ученике и партнере широм Европе који су својим креативним идејама допринели да ово буде успешан пројекат. Сада им остаје да чекају награде на националном нивоу и на нивоу Европе!

Оставите коментар

Морате бити пријављенида бисте оставили коментар

©2024 Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац