Албум мога завичаја

Постављено: 11 маја, 2022 by oskaplar Без коментара

Данас, 10. маја у ОШ “Димитрије Тодоровић Каплар” у Књажевцу одржана је завршна видео конференција пројекта „Албум мога завичаја“ са пројектним партнерима из Грчке, Турске, Македоније и Србије.
Пројекат “Албум мога завичаја” покренуле су учитељица Гордана Јаневска из Књажевца и Ирена Бијелић из Сремских Карловаца школске 2021/2022. године. Након успешно спроведених активности у пројекту, на видеоконференцији коју је организовала учитељица Гордана Јаневска уз помоћ наставнице енглеског језика Анђелке Михајловић протекла је у веселом духу. Дружили су се ученици и њихове васпитачице и учитељице из Грчке, Турске, Северне Македоније, Хрватске и Србије. Ученици су изнели своје утиске о пројекту. Поред приче било је и песме и игре.
„Закључак са овог састанка је био да смо током читавог пројекта који је имао месечне активности тимски радили, сарађивали, допуњавали се, предлагали, кометарисали… Са нашим пројектом је поред Управе школе упозната и локална средина. Завичајни Албум путује од партнера до партнера , из једне у другу државу. Албум у коме представљамо свој завичај биће успомена за сва времена. У њему су уткане најлепше речи о завичају свих учесника. И на крају, жеља свих партнера је да наставимо сарадњу следеће године и да се видимо уживо“, изјавила је Гордана Јаневска.

[nggallery id=526]

Оставите коментар

Морате бити пријављенида бисте оставили коментар

©2024 Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац