Дан школе

Постављено: 19 марта, 2018 by oskaplar Без коментара

Дан Основне школе “Димитрије Тодоровић Каплар“ обележен је у петак, 16. марта, у великој дворани Дома културе. На резултате, постигнуте између два празника, подсетио је директор Милан Ђорђевић, а школска драмска секција извела је представу “Бајка о времену“.

vesti_2018_mart_kaplar

Основна школа “Димирије Тодоровић Каплар“ иде у сусрет свом двестотом рођендану, постижући све боље и боље резултате у наставним и ваннаставним активностима, казао је на свечаности обележавања Дана школе Милан Ђорђевић, директор ове образовне установе.

“Полако се ближимо двестотој годишњици нашег постојања и сваке године смо све напреднији у образовном процесу. Наша деца бриљирају на такмичењима, уводимо нова наставна средства, осавремењавамо наставу…“

За публику, госте и грађане Књажевца, изведана је представа “Бајка о времену“. Помало филозофску причу о томе шта је време, да ли одговор на ово питање заиста постоји, да ли је могуће сачувати време као драгуљ, да ли ми господаримо временом, или оно нама, испричали су чланови “Капларове“ драмске секције у сарадњи са својим наставницом српског језика Оливером Ранђеловић. О визуелном изгледу представе бригу је водила Тањица Видојковић Копривица, наставница ликовне културе.

У част школског празника, у галеријском простору Дома културе.

Оставите коментар

Морате бити пријављенида бисте оставили коментар

©2024 Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац