Презентација Књажевачке гимназије

Постављено: 12 маја, 2020 by oskaplar Без коментара

Драги осмаци,
Намера нам је била да вас, као што то традиционално радимо, уживо упознамо са нашом школом, смеровима, програмом, да вам представимо наш простор, опремљеност, али нас је актуелна ситуација, нажалост, у томе спречила.
Како већ увелико размишљате о одабиру средње школе, ваљало би да што боље о њима будете информисани. Овим путем, упућујемо вас на линкове сајта наше школе, инстаграм профила и YouTube канала, а пријатељи наше школске ФБ странице можете одмах постати.

На страницама свих ових друштвених мрежа наћи ћете све потребне информације о раду и карактеристикама наше школе. Пружамо вам податке о гимназијским смеровима, предметима, броју часова по усмерењима и разредима, великој матури која вас чека, о предметним професорима… Све наше ваннаставне и такмичарске активности је тешко побројати, али смо покушали да вам бар део тога приближимо. Надамо се да ћете, на основу свега приказаног, увидети предности гимназије као типа образовне установе и да би она могла бити ваш коначан избор.

На сва ваша питања и дилеме ћемо врло радо одговорити, а можете нам се обратити путем месинџера званичне ФБ странице, у коментарима на нашем сајту и кроз директне поруке на инстаграм профилу. Не устручавајте се, отворени смо за сва ваша питања, а овим путем ћемо вас и благовремено обавештавати о свим детаљима у вези са уписом.
Са радошћу вас очекујемо!
Књажевачка гимназија

Линк сајта школе
http://knjazevacka-gimnazija.edu.rs/

Линк YouTube
https://www.youtube.com/results…

Инстаграм налог
knjazevacka_gimnazija

Оставите коментар

Морате бити пријављенида бисте оставили коментар

©2024 Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац