Читалићи кликераши 2022

Постављено: 18 априла, 2022 by oskaplar Без коментара

Ученици школе су учествовали 16.марта 2022.године на такмичењу у рангу општинског нивоа смотре – такмичења у вештинама Читање и разумевање прочитаног и писмено изражавање “Читалићи кликераши 2022.“ Ученик четвртог разреда 🎈Вељковић Вељко освојио је 3.место и ученица шестог разреда 🎈Милутиновић Ива је освојила 2.место. Ови ученици су се пласирали на републички ниво такмичења које се 28.маја одржава у Алексинцу.
Ученици првог разреда који су освојили места без пласмана на следећи ниво су: 🎈Ђорђевић Павле -1.место, 🎈Поповић Јулија, 🎈Давидовић Дуња, 🎈Миленковић Михајло – 2.место, 🎈Никодијевић Ђина, 🎈Ранђеловић Богдан, 🎈Виденовић Мина, 🎈Стојановић Тадија – 3.место.
Ментори: ✏Бранкица Илијић, ✏Ана Бојковић, ✏Мирјана Радовановић, ✏Биљана Симоновић, ✏Слободанка Лападатовић и ✏Наталија Милетић

У току марта одржан је и школски ниво такмичења у категорији Креативци. Ученици су постигли резултате: 🎈Вељковић Ева (први разред), 🎈Михаловић Мина (трећи разред),🎈 Ранђеловић Ирина (четврти разред),🎈 Вељковић Уна (пети разред) – 1.место и 🎈Матија Николић (трећи разред) – 2.место.
Ментори: ✏Мирјана Радовановић, ✏Гордана Јаневска, ✏Бранкица Илијић и ✏Ана Бојковић.

[nggallery id=520]

Оставите коментар

Морате бити пријављенида бисте оставили коментар

©2024 Основна школа "Димитрије Тодоровић Каплар" Књажевац